• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Filme online 2014

Anul viitor este plin de filme cu potențial mare, astfel încât pentru a va ajuta, aici este o listă de 25 de filme ne așteaptă sa le vizionam cu nerăbdare în 2014 . Aceste liste de filme viitoare anticipate au devenit un accesoriu anual și ca întotdeauna, selecția este dificila.

 Lista este de doar 25 de filme si am încercat să creem un mix de profil înalt și mai puțin evident. Filme ca si Non-stop, Dawn of the Planet of the Apes , Big Hero Six și Edge Of Tomorrow au fost foarte aproape, dar nu au intrat in lista , chiar dacă acestea au multe de oferit din motive proprii. Mai mult decât atât, având în vedere numărul mare de filme care concurează pentru spațiu, am lasat deoparte cele mai noi capitole din The Hunger Games si The Hobbit. Suntem dornici de a le vedea pe ambele. De asemenea, există unele filme noi care promit foarte mult in 2014 - The Imitation Game Imitații și The Raid 2 .



 Apoi, există filme precum Hayao Miyazaki The Wind Rises, care nu se califică, deoarece deja a venit în 2013, de asemenea, filmul lui Ari Folman care si-a făcut debutul la Cannes în luna mai. Acestea și multe alte filme au fost, de asemenea, scoase de pe listă din cauza lipsei de spațiu: Fast and Furious 7 a trebuit să iasa, dar suntem încă nerăbdatori să-l vădem în cinematografe in primavara anului viitor. Deci, cu toate acestea în minte, aici este alege noastră de 25 de filme neaparat de vazut in 2014. 

25. Robocop RoboCop a lui Paul Verhoeven este considerat pe bună dreptate, de către mulți ca fiind printre cele mai bune filme din anii 1980, cu cocktailul său impetuos de violență grafică, comedie neagră și satiră corporativa. Acum, cu siguranță nu ne așteptam anul viitor pentru o mai bună varianta ca si originalul, dar există cel puțin un motiv pentru așteptat cu nerăbdare si cu un sentiment de optimism: istoricul director brazilian Jose Padilha.

24. Noah Există deja două epopei biblice care sosesc în cinematografe anul viitor, cu Ridley și suntem în reticenti cu privire la ambele dintre ele. Noah , în special, a fost promovat din cauza dezacordurilor aparente între director și Paramount .

 23. The Secret Service Ultima dată când Matthew Vaughn și Mark Millar au fost împreună, am ajuns la originalul Kick-Ass. Vaughn a refuzat sansa de a face un alt X-Men m (în urma X-Men: First Class ) pentru a regiza Serviciul Secret în schimb și filmul se află în prezent pe listele pentru luna noiembrie 2014.
 22. Frankenstein
 21. Need For Speed
 20 . Selflles
19. Muppets Most Wanted
 18. LEGO Movie
 17. Strech

16. Fury După ce s-a stabilit mai întâi ca un scriitor de thrillere - Training Day, Fast and Furious, SWAT - David Ayer s-a mutat în regie, cu așa-așa Vremuri grele (2005) și Street Kings (2008), urmat de excelente drame . End Of Watch -cu acest film a dovedit ca este un succes critic și financiar, Ayer are acum două filme care vin până în 2014: primul este Sabotage (cunoscut anterior ca Zece ), un thriller de acțiune cu Arnold Schwarzenegger. Al doilea este Fury , o acțiune dramă din al doilea război mondial despre ultimele zile ale bătăliei din Europa. Brad Pitt joaca rolul unui comandant de tanc într-o situație fără speranță în spatele liniilor inamice, cu Shia LaBeouf, Logan Lerman și Jon Bernthal între echipajul său.
 15. Gone Girl
14. 22 Jump Street
 13. De Monumente Men
 12. Captain America
 11. Jupiter Ascending

 10. X-Men: Days of Future Past
  9. Mad Max: Fury Road
 8. How To Train Your Dragon 2
 7. Guardians Of The Galaxy
 6. Tomorrowland
 5. Big Eyes
 4. Birdman
 3. Interstellar
 2. Godzilla
 1. Transcendence

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .