• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Filme actiune 2014

Probabil si mai mult ca sigur va intrebati care o sa fie cele mai bune filme de actiune in anul 2014. Sa facem un scurt rezumat al filmelor de actiune ce vor aparea in anul 2014 :


Transformers: Age of Extinction este unul dintre cele mai asteptate filme din acest gen. Filmul va aparea pe data de 23 Septembrie 2014 si ii are ca si actori principali pe Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor. Poveste este urmatoarea : un mecanic si fiica lui fac o descoperire uimitoare despre Autoboti.



Divergent este un film atat de actiune cat si de dragoste lansat in Martie 2014. Beatrice Prior este o adolecenta speciala cu puteri speciale care are sansa sa schimbe societatea. Kate Winslet va avea un rol principal in acest film.

 X-Men: Days of Future Past vine ca o binecuvantare pentru fanii seriei X-Men care nu sunt deloc putini. Wolverine va fi trimis inapoi in trecut de catre semenii lui pentru a schimba istoria si pentru a preveni soarta mutantilor. Filmul va aparea in luna Mai 2014. Actorii principali sunt :Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Michael Fassbender

 Need for Speed este un alt film pentru iubitorii genului de actiune si suspans. Filmul va aparea tot in luna Martie cu urmatori actori in rolurile principale Aaron Paul, Chillie Mo, Dominic Cooper. Proaspat iesit din inchisoare, un vitezoman va participa la un concurs de raliu.

Captain America: The Winter Soldier . Celor care le-a placut prima parte vor fi din nou invitati sa urmareasca pe acest soldat american cu superputeri in data de 4 Aprilie 2014. In rolurile principale ii avem pe Chris Evans, Frank Grillo, Sebastian Stan. Steve Rogers va trebui inca o data sa salveze lume dar de data acesta va lupta impotriva sovieticilor si impotriva unui puternic adversar rus numit soldatul iernii.

 RoboCop va fi proaspat scos la inceputul anului si va avea in rolurile principale pe Joel Kinnaman, Douglas Urbanski, Abbie Cornish. Actiunea se petrece in viitor , in anul 2028 in Detroit cand Alex Murphy, un tata iubitor , un sot bun si un excelent politist va fi grav ranit in timpul serviciului, iar o companie puternica il va transforma intr-un superpolitist.

Alte filme de actiune asteptate sunt Godzilla (2014),Fast & Furious 7 (2014), The Expendables 3 (2014), 300: Ascensiunea unui imperiu , 22 Jump Street (2014), Dawn of the Planet of the Apes (2014), Hercules: The Legend Begins (2014), Jack Ryan: Agentul din umbra (2014),  Sin City: A Dame to Kill For (2014),  The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014).

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .