• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Filme comedie 2014

Daca sunteti amatorii genului de comedie haideti sa vedem care sunt cele mai tari comedii din anul 2014.


Cum sa iti dresezi dragonul 2

Există unele filme animate teribil de placute pe care noi pur și simplu nu am putut să le se strecuram în această numărătoare , Mr Peabody & Sherman și Big Hero Six se mai afla pe lista de filme de comedie . Dar filmul nostru de animație este alegerea pentru anul 2014 de cel așteptat film cu nerăbdare How to train your dragon 2 .

 Primul film a fost un triumf pentru DreamWorks Animation, și fără îndoială, unul dintre cele mai bune filmele ale sale. Și în timp ce co-regizorul Chris Sanders a plecat pentru a face The Croods (și este în prezent regizor la The Croods 2 ), celălalt co-director - Dean DeBlois - a fost asteptat în acest film. De fapt, el este, de asemenea, regizorul la Cum sa iti dresezi dragonul 3, care este programat să se lanseze în 2016. În sensul capitolului doi, cinci ani dupa primele aventuri ne intalnim cu Hiccup și prietenii lui din nou, care sunt deja adolescenți. Dar Hiccup nu este adolescent obișnuit - el nu petrece ore încuiate în camera lui si se uita la videoclipuri "educative" pe YouTube - caci el se află în mijlocul unui nou conflict între oameni și dragoni. Am avut deja un trailer pentru Cum sa iti dresezi dragonul 2 și pare promitator. Filmul se lanseaza in iunie 2014. 

22 Jump Street



 Cine ar fi crezut că un remake aparent de a numerele de un spectacol de 80 de ani TV s-ar dovedi a fi una dintre cele mai amuzante filme ale anului 2014? Directorii Phil Lord și Chris Miller ( Cer înnorat) a avut în mod clar o mare importanta in face din acest thriller o comedie de liceu și Channing Tatum a arătat în afara de talent său pentru calendarul de benzi desenate alături de Jonah Hill într-o comedie blajina. Poate aceeași echipă de actori și realizatori de film scot o a doua parte anul viitor? Cu siguranță că da.

 LEGO Movie

hris Miller și Phil Lord sunt singurii directorii cu doua filme de pe această listă, și sunt două dintre cele trei Helmers cu mult așteptatul Movie LEGO. Chris McKay face restul de trio, și între ei aduc stilul vizual de LEGO pe marele ecran pentru prima dată. Filmul va cuprinde o mulțime de personaje DC în formă LEGO, cu Wonder Woman, Superman, Green Lantern și Batman toate prezente și corecte. Dar accentul se va pune pe un personaj cu numele de Emmet, exprimat de către Chris Pratt, care se trezeste fara sa vrea recrutat pentru a salva lumea de la un dușman cu planuri mișelesti. LEGO Movie este cu siguranță, până la modelarea în calea sa, un succes considerabil.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .