• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Charlie Countryman



Un tânăr trebuie să fie supus unui "proces de foc" întunecat și brutal pentru a isi salva dragostea vieții sale în această  aventura violent si ostentativa de Fredrik Bond, un director celebru de reclame de televiziune. Shia La Beouf este un american pe nume  Charlie Countryman a cariu mama, (Melissa Leo) , moare într-un spital, dar la cateva secunde după moartea ei, ea reapare sub formă de spirit și-l imploră să  o viziteze la București, România.

Charlie zboara la Bucuresti si incepe sa viziteze tara ca si turist. Aici el il intalneste pe Victor( Ioan Caramitru) care pare un localnic foarte amabil. Fiica lui Victor , este o mare muziciana pe plan local( Evan Rachel Wood). Charlie se indragosteste instantaneu de ea dar o poveste de drasgoste intre cei doi nu este atat de simpla caci fostul ei iubit (jucat de marele Mads Mikkelsen) este un gangster deosebit de periculos care nu poate enunta la fosta lui mare iubire. Pe acelasi plan, el are o conversație cu un străin enigmatic, care a murit în timpul zborului, nu după mult timp, violoncelistul frumos Gabi Banyai (Evan Rachel Wood). Cei doi cresc rapid și  încep impreuna o afacere, dar există complicații ca si tradarea, inclusiv căsătoria lui Gabbi , un dealer psihopat român numit Nigel (Mads Mikkelsen), și unul dintre asociații lui, mafiot și proprietar de club Darko (Til Schweiger) - fiecare dintre ei il disprețuiește pe Charlie și vrea să-l vadă mort. O nepăsare il atinge pe Charlie, cu toate acestea, el descoperă în curând că el este dispus să facă orice pentru a a o salva pe Gabi, chiar dacă aceasta înseamnă de a isi pune  viața în mâinile acestor huligani.

Există un soundtrack plin de viață cu artisti precum Moby și M83 pentru a da viata actiunii de vibratie fonetice și sentiment de import, dar combinate cu efecte vizuale spectaculoase ca si in filmul Bond . Este un excelent film de actiune bazata pe o fundatie de poveste de dragoste iar accentul actorilor si efortul lor de a parea originali, merita observat. Charlie Countryman nu are energia electrică autentica pentru o poveste romantica, nici scenariul nu posedă o treime din fantezia lui Quentin Tarantino dar, cu toate acestea, il are pe Shia LaBeouf care ofera o performanță foarte bună filmului.

Actori: Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen, Rupert Grint, James Buckley
Director: Fredrik Bond
Timp: 108 min.

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .