• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

The Starving Games



The Starving Games este o parodia celebrulei serii The Hunger Games, care ne prezinta o tanara curajoasa pe nume Kantmiss Evershot, care se ofera voluntar sa participe la concursul deosebit de barbar, Jocurile Lihnirii, care a ajuns la a saptezecisicincea  editie. Pentru selectarea concurentilor, sunt alesi doi tineri, un baiat si o fata. 

Indiferent ce s-ar putea gândi de  "Hunger Games" , fie în presa scrisă sau pe ecran, trebuie să recunoaștem că este o combinație de premisa scandaloasa de copii care ucid alți copii, ca parte a unui divertisment anual într-o distopica și ciudata varianta a viitorului.

 Desigur, pentru a face acest lucru ar necesita implicarea de persoane care folosesc spirit ghimpată și înțelegere dornici ca armele lor de alegere. Aceasta ar necesita, de asemenea, un anumit grad de talent și efort pentru ca aceasta să vină off cu succes și se confruntă cu ea, în cazul în care au fost implicate astfel de oameni, noi, probabil, nu ar fi de-a face cu un film intitulat "Jocurile care mor de foame", în primul rând. (Ei bine, cel puțin nu una în care loc de popas de-a treia gluma pe ecran referire la Darfur, care este ...) Friedberg și Seltzer au ales în schimb să implementeze aceleași vechi abordare ia scenele familiare tocit de proprietate să fie batjocorit, le popula cu actori care arata vag ca actori reali (cu condiția să aveți un.) Strabism foarte greu și b.) Sunt în mod legal orb și tac pe o linie de pumn care implică fie o referință al culturii pop, care va fi datat cu mult înainte de a hit-uri teatre, o formă de funcții corporale brut sau oamenii devin brusc împușcat, înjunghiat sau cu sufletul la gură destul de rău. Pentru a le da credit, lor Katniss-echivalent cunoscut sub numele de Kantmiss Evershot, hee-hee-este jucat de o actriță pe nume Maiara Walsh , care, în ciuda shabbiness a materialului ea a fost dat pentru a lucra cu, afișează destul de un sentiment de sincronizare de benzi desenate să sugereze că o zi ar putea obține râde dacă ea ar putea lucra cu un scenariu care nu au nevoie de o dura aproximativ un galon de rahat pasăre pe față la un moment dat.

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .