• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

How to Train Your Dragon 2 2014



Au trecut vreo cinci ani de când cruzii vikingii şi aprigii dragonii trăiesc în bună pace pe insula lor, Berk. În timp ce prietenii lor se întrec care mai de care în curse de dragoni, personajele Sughiţ şi Ştirbul sfideaza cerurile, călătorind pe unde inca nimeni din neamul lor nu a mai ajuns. Una din aventurile lor îi duce intr-o peşteră plină de dragoni , mai sălbatici, conduşi de un lider foarte misterios, iar pacea restabilita este pusă din nou în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie din nou să lupte pentru ceea ce ei cred, dându-şi seama că numai ramanand împreună au puterea de a schimba pentru totdeauna, in bine viitorul oamenilor şi al dragonilor, deopotrivă.

 La început, Hiccup este presat de Stoick pentru a începe o familie și să devină șef, dar rebelii Hiccup zboara departe de Berk și exploreaza noi teritorii. Când una dintre aventurile lor duce la descoperirea unei peșteri de gheață secreta ccu sute de noi dragoni sălbatici și misteriosi Dragon Rider, cei doi prieteni se află în centrul unei lupte pentru a proteja pacea. Acum, Hiccup și Toothless trebuie să se unească pentru sa ridice în picioare pentru ceea ce ei cred recunoscând în același timp că numai împreună nu au puterea de a schimba viitorul dragonilor.

Filmul este scris, regizat si produs de Dean DeBlois ,co-director a primului film. Bonnie Arnold , producătorul primului film, este, de asemenea, aici, cu Chris Sanders , care a co-regizat și a co-scris primul film, care acționează doar în calitate de producător executiv suplimentar de data aceasta , din cauza implicării sale cu The Croods .

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film