• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

300 : Rise of an Empire



După impresionanta confruntare de la Portile de Foc -Termopile, lacomul rege persan Xerxes continuă din toate puterile consolidarea puterii si extinderea imperiului persan, urmărind intr-o maniera cruda expansiunea armatei salesi a teritoriului său şi dezvoltarea unei forte armate foarte invincibile. Cu o flotă impresionantă si numeroasa condusă de cruda Artemesia,  regeleXerxes îşi concentrează toată puterea si atentia pentru a il opri pe generalul spartan Themistokles care doreşte să uneasca toate teritoriile greceşti. Filmul „300: Ascensiunea unui Imperiu” promite acţiune si efecte de proporţii epice, efecte vizuale excepţional de bine realizate şi o bătălie cutremurătoare care are loc pe mare.

300: Rise of an Empire este un viitor film american de actiune regizat de Noam Murro. Este o urmare la filmul 300 din anul 2007 , care are loc înainte, în timpul și după evenimentele din acel film. Zack Snyder , care a regizat și co-scris filmul original, acționează în calitate de scriitor și producător în acest film . Distributia ii include pe Sullivan Stapleton , Eva Green , Callan Mulvey , Hans Matheson , și Jack O'Connell . Distributia include, de asemenea, Lena Headey , Rodrigo Santoro și David Wenham , care isi reiau rolurile din primul film . Filmul se concentrează asupra lui Temistocle și Artemisia I din Caria , precum și asupra lui Xerxes I al Persiei . Bătălia de la Artemisium a fost un angajament naval, concomitent cu lupta de la Termopile si a fost dus de o alianță a orașelor state grecești și Imperiul Persan în septembrie 480 î.Hr. în strâmtoarea dintre continent și extremitatea nordică a insulei Eubeea (Evvia moderna).

Filmul se va concentra, probabil, de asemenea, în parte, la bătălia de la Salamina , în care Artemisia a jucat un rol important, precum și, eventual, Bătălia de la Marathon . Bătălia de la Salamina (de origine a eroului mitic Ajax ) a fost dusa după ce Imperiul Persan a avansat în sudul Greciei și a ocupat Atena . Filmul va acoperi, de asemenea, o parte din viata lui Xerxe, și va explica modul în care el a devenit "Regele lui Dumnezeu".

Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

1 comment

  1. Anonim says:

    apare in luna martie

     

Spune-ti parerea despre film