• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Labor Day



În anul 1987, Adele Wheeler ( Kate Winslet ) este o mamă singură deprimata, care locuiește într-o casă din mediul rural, cu fiul ei, Henry ( Gattlin Griffith ) in vârstă de 13 de ani, . Întorcându-se acasă de la cumpărături de haine, gaseste un om plin de sange pe marginea drumului și-l ia acasă ca să aibă grijă de el.

Omul este dovedit a fi Frank Chambers ( Josh Brolin ), un condamnat care este dorit de către poliția locală, după ieșirea din închisoare. Prin amintiri este dezvăluit faptul că Frank este un veteran din Vietnam, care s-a întors acasă și s-a căsătorit cu iubita lui insarcinata, Mandy ( Maika Monroe ), care a dat naștere în curând. La un an după nașterea copilului, Frank și Mandy a avut o luptă, cand ea a dezvăluit accidental că el nu este tatăl copilului lor. În timpul luptei, el a împins-o accidental o pe scări, ducând la moartea ei. În același timp, copilul s-a înecat și Frank a fost trimis la închisoare pentru uciderea lui Mandy. Adele și Frank se îndragostesc și au de gând să mearga în Canada, cu Henry.

Între timp, Henry dezvoltă o prietenie cu o fată matura, dar manipulatoare pe nume Eleanor (Brighid Fleming).

 Ziua Muncii este un film de teatru bazat pe romanul Ziua Muncii de Joyce Maynard . Filmul este setat pentru o lansare mare pe 31 ianuarie 2014 în Statele Unite ale Americii.

 Distributie

Kate Winslet ca Adele Wheeler
Josh Brolin ca Frank Chambers
Gattlin Griffith ca Henry Wheeler
Tobey Maguire ca vechiul Henry
Wheeler Clark Gregg ca Gerald
 Brooke Smith ca Evelyn James
Van Der Beek ca ofițer Treadwell
Maika Monroe ca Mandy
Alexie Gilmore ca Marjorie
Brighid Fleming ca Eleanor
Lucas Hedges ca Richard
Mica Fowler ca Barry

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film