• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Her



Theodore Twombly ( Joaquin Phoenix ) este un om singuratic, introvertit care scrie scrisori de dragoste personale pentru persoanele cu dificultăți inxprimarea sentimentelor lor. Deprimat din cauza divorțului său iminent cu iubita lui din copilarie, Catherine ( Rooney Mara ), Theodore achiziționează un sistem de operare cu inteligență artificială , capabil să se adapteze și să evolueze ca o ființă umană. Sistemul de operare adoptă o personalitate de sex feminin și numele însăși "Samantha" ( Scarlett Johansson ).

Theodore devine fascinat de capacitatea ei de a învăța și să crească psihologic și in discuțiile lor despre dragoste și de viață, în care Teodor ii menționează că evita in a semna actele de divorț, din cauza reticenței  de a ii da drumul lui Catherine. Theodore este convins de ea să merga la o întâlnire cu o cunoștință ( Olivia Wilde ). Astfel cum acesta este pe cale de a avea sex, femeia întreabă dacă Theodore este dispus să se angajeze la ei și atunci când el ezită, ea pleacă. Theodore ii menționează mai târziu acest lucru lui Samantha și au în comun un moment intim și de a dezvolta o relație, care reflectă pozitivviata lui Teodor.

Prietena lui,  Amy ( Amy Adams ), relevă faptul că ea divorțează de soțul ei arogant Charles ( Matei Letscher ) și începe o prietenie cu un sistem de operare pe care Charles l-a lăsat în urmă. Samantha devine geloasa de afecțiunea lui Teodor pentru Catherine, pentru că ea are un corp. În timp ce Catherine semneaza actele de divorț, Theodore o menționează pe Samantha, lăsând-o pe Catherine îngrozita că el poate simți ceva romantic pentru o bucată de software. Samantha ii sugerează de a angaja un surogat, Isabella ( Portia Doubleday ), care să acționeze în calitate de variantă  fizică  a Samanthei, așa Theodore și Samantha pot fi intimi fizic. Theodore este de acord, dar devine copleșit de experiența și o trimite pe Isabella înnebunită de durere departe, provocând tensiuni între el și Samantha.

 

Categorii: , , , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film