• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Tokarev



Paul Maguire (Nicolas Cage) și prietenii lui Kane (Max Ryan) și Doherty traiesc o viață de crimă. Într-o noapte, au ambuscadă cu un mafiot rus, el fiind interceptat atunci când el este pe cale de a  da banii  șefului său. Prada este mult mai mare decât si-au imaginat, iar împreună cu un pistol rus numit Tokarev , ei incearca să scape cu o servietă plină de bani. Este suficient ca Pavel să părăsească viața de crimă și sa devina un om corect, dar crima lor declanseaza un razboi prelungit si sângeros între familia lor, criminalitatea irlandeză și mafia rusă. Pavel isi instruiește prietenii săi pentru a ascunde banii până când lucrurile se calmeaza între ei și ruși.

În ciuda mai multor victime din ambele părți, planul lor funcționează bine, caci la cinci ani după ce au furat banii, Paul, Kane și Doherty se întâlnesc din nou. Pavel folosește cota sa la construirea înceata a unui imperiu de construcție legitima în Mobile, Alabama. El se căsătorește cu o femeie frumoasă, ambițioasa numita Vanessa și este un tată  fiicei sale adolescente Caitlin. Fostului său șef mafiot, O'Connell si-a  permis să devina legal , dar el rămâne prieteni cu foștii săi prieteni care nu au avut norocul sau atunci când vine vorba de reformare.

Într-o noapte Paul și Vanessa se indreapta spre o cină de caritate, lăsând-o pe Caitlin acasă să stea cu prietenii ei Evan și Mike. La cina, un detectiv se apropie de Paul, care este folosit pentru a fi pedespit pentru fosta sa viață de crimă. Evan și Nick spune poliției și  lui Pavel, ca mai mulți bărbați ruși dat buzna în și a luat-o pe caitlin. Convins ca răpirea are represalii de mult timp pentru crimele de tinerețe - în mod special lui cu Ivan, Paul ignoră poliția și incepe propria investigație. Pavel și prietenii lui se agită în jos și în sus dur oricine le poate găsi, care ar putea fi conectat la Chernov, seful mob legendarul ale căror bani au furat șaptesprezece ani mai devreme. O'Connell pledează cu Paul pentru a opri rampage lui, dar el refuză. Vanessa, care a susținut inițial căutarea soțului ei, se teme acum ca el devine criminalul care a fost odată. Dar există o altă posibilitate: poate că el a fost întotdeauna un om violent și nu poate lăsa cu adevărat  viața din spatele.

Categorii: , , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film