• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Divergent - Divergente 2014



Bazat pe romanul cu același nume, Divergente este o aventura de tip romance regizat de Neil Burger (The Illusionist). Filmul are loc într-un futurist distopic post-apocaliptic Chicago. Oamenii din Chicago sunt acum sunt împărțiti în facțiuni diferite în funcție de personalitatea lor. Beatrice "Tris" (Shailene Woodley), o adolescenta, descoperă că ea este o divergenta, ceea ce înseamnă că ea nu se încadrează în nici una dintre facțiuni. Mai multe adevăruri sunt revelate ca ea se scufundă în această privință și constată că un complot nefast este concludent în societatea ei aparent perfectă.

Filmul este setat pentru a fi lansat la 21 martie 2014. Societatea este împărţită în cinci parti separate, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (oamenii cei sinceri), Abnegaţia ( oamenii cei altruişti), Neînfricarea (oamenii cei curajoşi), Prietenia (oamenii cei paşnici) şi Erudiţia (oamenii cei inteligenţi). Atunci când ea descoperă o conspirație pentru a distruge toate Divergentele, ea trebuie să afle ceea ce face a fi divergenta este atât de periculos, înainte de a fi prea târziu. Extrem de popular, romanul adult tanar divergente a fost scris prima dată de autorul Veronica Roth si a depasit New York Times in lista Cele mai vandute de atunci publicatii în mai 2011 de către Katherine / HarperCollins Publishers.

Cartea a fost scrisă de către Roth în timp ce ea si-a dat gradul ei de licență de la Universitatea Northwestern. A urmat primul ei roman cu cartea Insurgent , care a făcut, de asemenea, drumul său în poziția # 1 pe anumite New York Times "Cele mai vandute" liste. Până în prezent, vanzarile de carte sunt acum peste 2,6 milioane de exemplare pentru ambele romane combinate și ambele titluri sunt HarperCollins cele mai de succes de e-cărți vreodată în ceea ce privește vânzările. Studio a achiziționat drepturile de ecranizare a romanului la începutul anului 2011 cu câteva luni înainte de cartea Divergente a fost publicată.

Vizualizati

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .