• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Căpitanul Phillips - Captain Phillips



Celebrul Tom Hanks interpreteaza rolul căpitanului Richard Phillips, a cărui navă de transport numita MV Maersk Alabama a fost deturnată de cruzii piraţi somalezi la mijlocul anului 2009, devenind printre primele nave de transport americane care a fost capturată de piraţi în ultimele două sute de ani. Filmul este regizat de celebrul Paul Greengrass si prezintă evenimente tragice care s-au petrecut la bordul navei americane şi încercările disperate ale soldatilor armatei americane de a salva acest echipaj condus de căpitanul Phillips. La baza filmului se află bestsellerul cu acelasi nume , “Datoria unui căpitan : Piraţii somalezi, soldaţii americani şi zilele periculoase pe mare”.

 Accentul, desigur, este pe deturnare. Pirații de la bordul navei au o ușurință surprinzătoare, deși eforturile lor se pun propria lor barca de serviciu. Cum Phillips trimite echipajul să se ascundă în sala motoarelor, el își asumă rolul de o serie de soiuri, încearcă să distragă atenția oaspeților nedoriti cu oferte de apă și hrană în același timp arătându-le partile negative. Dar scheleticul Muse (Barkhad Abdi) , capul celor patru pirati, creierul operațiunii, creste nerăbdător. Erupțiile pe piele duce la leziuni grave și Phillips este în cele din urmă luat captiv la bordul unei nave de salvare si cu pirații cer o răscumpărare de milioane sau oameni în schimb. 

Distributie: Tom Hanks , Catherine Keener , Barkhad Abdi , Michael Chernus , Corey Johnson , Max Martini , Chris Mulkey , Yul Vázquez , David Warshofsky , Barkhad Abdirahman
Director: Paul Greengrass
Durata: 134 min.

Categorii: , , ,

Se face upgrade in permanenta .