• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

47 Ronin



Bazata pe o poveste adevărată de viață din secolul al 18-lea, aceasta epica fantezie online subtitrata hd, spune o poveste dramatică de război ale clanurilor și răzbunarea din jur a unei bande de 47 samurai loiali care caută răzbunare după ce stăpânul lor este ucis. Proscrisul Kai (Reeves) se alătură un grup de ronini, condusi de Kuranosuke Oishi (Sanada), care caută răzbunare pe Domnul, Kira (Asano) pentru uciderea stăpânul lor și alungarea grupului. Ronin se lanseaza într-o călătorie cu provocări care ar anula majoritatea războinicilor.

47 Ronin este regizat de Carl Erik Rinsch bazat pe un scenariu de Chris Morgan și Hossein Amini . În timp ce filmul este bazat pe povestea adevarata a patruzeci și șapte Ronin , aceasta este o abordare fantastica, fiind stabilita si realizata, într-o lume de vrajitoare si giganti. Studioul Universal Pictures a anuntat primul proiect în decembrie 2008 cu actorul Keanu Reeves in rolul principal. Variety a raportat, "Filmul va spune o versiune stilizată a poveștii, de amestecare cu elemente fantasy , văzut în Stăpânul Inelelor, cu scene de luptă curajoase asemănătoare cu cele din filme, cum ar fi Gladiatorul. Universal a planificat pentru a produce filmul în 2009, după ce a constatat un director. În noiembrie 2009, Universal a intrat discuții cu Rinsch pentru a regiza filmul. In decembrie 2010, studioul a anunțat că filmul va fi produs și lansat în 3D. În perioada martie și aprilie 2011, cinci actori japonezi au fost alaturati alături de Reeves: Hiroyuki Sanada , Tadanobu Asano , Rinko Kikuchi , Kou Shibasaki și Jin Akanishi .

Conform Variety , Universal i-a ales pentru a face povestea mai autentica în loc de a alege actori care ar fi recunoscuti în Statele Unite ale Americii. Universal i-a oferit lui Rinsch un buget de productie de 170 milioane dolari , în ciuda lipsei sale de experiență in film, care The Hollywood Reporter considerat a fi o "scară largă, de-a dreptul riscant" mișcare. Filmările au început pe 14 martie 2011 în Budapesta . Origo Film Group a contribuit la film. Producția s-a mutat la Shepperton Studios în Regatul Unit, filmat suplimentar în Japonia, care a fost, de asemenea, planificată. Reeves a spus că scenele sunt filmate în primul rând în limba japoneză , iar scenele sunt refilmate din nou în limba engleză.

Categorii: , , , ,

Se face upgrade in permanenta .