• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

The Mortal Instruments: City of Bones – Instrumente mortale: Oraşul oaselor




Iar vârcolaci, vampiri si demoni. Adauga un vânător de umbră misterioasă și iese serie de succes. Un film bun, dar povestea este tratată cu moderație. Din nou, un triunghi amoros, dar iubitor de vanatoare , distant și rece cu sex-appealul necesar . Romanul include sute de pagini, dar comprimat in 130 minute pare un fel de dezastru.

 În romanul lui Clare, Clary este o adolescentă normală care este pur și simplu deranjata de mama ei protectoare. Cel mai bun prieten al ei Simon, este motivul pentru care se isca multe certuri si neincrederi.  Dar într-o seară  se dovedeste ca viata ei este un fals si întreaga lume, așa cum ea o știe. Pentru că mama ei este brusc răpita de demoni , viata acestei adolescente se schimba brusc si afla ca este  nascuta pentru a fi o antoare de demoni. Și Clary devine dintr-o dată atenția demonilor, pana cand apare un vanator de umbre și o salvează. Jamie Campbell Bower este cunoscute din Breaking Dawn - : Partea 2 ,Jace Wayland. El  o duce pe Clary care este înnebunită de durere în condiții de siguranță și o ajută să înțeleagă lumea vanatorilor. Isi da seama mama ei i-a ascus multe lucruri desre familia ei, tatal ei si că ea este un vanator al umbrelor. Se isca astfrl o intreaga aventura pentru salvarea maei ei si pentru gasirea mult ravnitei cupe , pe care mama ei a ascuns-o de personajul negativ din acest film, care este tatal ei.

Filmul este uimitor de bine realizat si acest schimb vizual între lumea normală și lumea umbrelor este reprezentat de un fel debine. Celelalte efecte speciale, cum ar fi uciderea demonii flamanzi sunt vizualizate extrem de detaliat și complicae.  Lily Collins ( Abduction  ) joacă rolul foarte convingător, deși, uneori, pentru public rămâne sub semnul întrebării de ce ei pot rezista la situații la fel de ușor . Distanța este, de asemenea, în film, dar, din păcate, lipsește complet farmecul, spiritul si sex-appealul. Triunghiul amoros este, din păcate, previzibil încă de la început și, în general, ar putea exista ceva mai multe surprize. În schimb, povestea este spusă atât de compacta încât aspecte foarte importante sunt atinse doar pe scurt și publicul simte ca a ratat ceva.

In rolurile principale: Lily Collins (Clary), Jamie Campbell Bower (Jace), Kevin Zegers (Alec), Jemima Vest (Isabelle), Robert Sheehan (Simon), Robert Maillet (Blackwell), Kevin Durand (Pangborn), Godfrey Gao (Magnus Bane) Lena Headey (Jocelyn), Harry Van Gorcum (Alaric / Vârcolac), CCH Pounder (Dorothea), Jared Harris (Hodge), Jonathan Rhys Meyers (Valentine)
Regizat de: Harald Zwart
Scris de: Jessica Postigo


Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .