• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

The Best Man Holiday



Totul se intampla iar rivalitati vechi si romante si relatii stinse se reaprind atunci cand un grup de prieteni din colegiu se reunesc în timpul vacanței de sezon în aceasta comedie mult așteptata, continuarea de la The Best Man (1999).

 Scenaristul si regizorul Malcolm D. Lee reuneste actorii din filmul din 1999, "The Best Man," prin extinderea poveștilor lor și completarea în golurile rămase în original. Deși nu la fel de subliniat ca si predecesorul din 1999, acest film are o paleta emoțională mai bogată. Lee ridică miza pe personajele de care fanii s-au indragostit, adăugând o cantitate surprinzătoare de tragedie. El exagerează, dar "The Best Man Holiday" ar putea învăța în continuare lecții cu privire la modul de a trece de la tristețe copleșitoare la comedie larga. "The Best Man" a fost o deconstrucție bruscă a ego-ului masculin deghizat ca o comedie amuzanta cu un personaj răutăcios.

Terenul centrat pe Harper ( Taye Diggs ), un scriitor al cărui roman "Afaceri neterminate" are versiuni slab mascate de prietenii lui. Unul dintre acei prieteni, Jordan ( Nia Lung ) devine o copie avansata și il in trecepe Harper , inclusiv Lance ( Morris Chestnut ). Lance este ultima persoana care Harper ar vrea să citească romanul, care detaliază aventura de o noapte între Harper și logodnica lui Lance, Mia ( Monica Calhoun ). Rotunjirea în grup este data de Quentin Spivey, un personaj destul de bun. Deși timpul său pe ecran a fost limitat, Spivey a preluat "The Best Man" ori de câte ori a fost pe ecran servind ca ID-ul filmului. Deschiderea filmului ne arata ceea ce sa întâmplat în anii care au trecut.

În timp ce Quentin este încă filmul lui Randy , el a plecat în cele din urmă în afacerea de familie ce a evitat-o anterior. Lance și Mia sunt încă căsătoriți. Julian este impreuna cu Candace ( Regina Hall ), stripteuza care a lucrat petrecerea burlacilor în primul film. Ex Julian, Shelby, este perfect aruncat pe un reality show familiar. Iordania este un smecher pe MSNBC. Și Harper este încă in film, deși ultima sa carte nu este un t roman de succes pe ordinea de "Afacerilor neterminate." Lee are nevoie de un motiv pentru a trage aceste personaje înapoi . Mia invită pe toți și familiile lor pentru a petrece Craciunul la conacul imens a lui Lance. Din moment ce Lance este programat să doboare recordul în timpul jocului in ziua de Crăciun, este potrivit pentru cei mai apropiați prieteni să li se alăture. Din păcate, Lance și Harper nu s-au împăcat pe deplin cu evenimentele din "The Best Man", așa ca drama este probabil iminentă. Cu rivalii Shelby și Candace sub același acoperiș, drama este cu siguranta iminenta. După ce Lee aduna pe toată lumea în casa lui Lance, el practic aruncă chiuveta din bucatarie în termeni de complot. Dar este o chiuveta eficient al naibii, robinetele sale alergand de la cald cu tristețe și rece, cu umor. Actorii sunt confortabili in rolurile lor. Ei se reconecteze pe ecran în moduri care fac sa nu simtim trecerea timpului. Caracterele lor sunt date momente mai mari și relațiile lor sunt aprofundate.

 Ca și în multe continuări, unele dintre problemele sunt mai mari și mai explozive. Paranoia lui Robyn pe relația lui Harper cu Jordan (Harper ", cel care a scăpat") este agravată nu doar de a fi sub același acoperiș cu Iordania, ci de hormonii perceputi in luna a noua lui Robyn a sarcinii. Harper găsește o modalitate de a nu o supara numai Robyn, dar pentru a il face Lance chiar mai furios decât el a fost în "The Best Man." Și Quentin găsește modalități mai incendiare pentru a fi un instigator, de data aceasta prin reducerea la zero a secretelor lui Julian, mai degrabă decât a lui Harper. Toate acestea conduc până la tragedia menționată mai sus, pe care nu o voi dezvălui, dar ca veti da seama în 15 minutede "The Best Man:. Holiday" .

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .