• In curand

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Filme

  • Comedie

  • Romanesti

Red 2



Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă. Pentru un film cu o distributie care include de castigatori Academy Award Anthony Hopkins, Helen Mirren, și Catherine Zeta-Jones, alături de nominalizatul la Oscar John Malkovich și încearcă mereu fermecător Bruce Willis, care s-ar fi visat că filmul ar putea fi furate de către Maria Louise Parker?

 Aceasta este o reluare a dormit 2010 a lovit RED despre o grămadă de agenți vechi Geezer care ucid mai mulți oameni și arunce mai multe gloanțe în timp ce crearea de mai multe râde decât orice film din acest an. Terenul este irelevant, cu excepția faptului că toată lumea cu excepția eroii noștri este un tip rău. În cele din urmă, există un film care pictează Iranul ca un tip rău. Se pare că acest film nu a fost aprobat de către Departamentul de corectitudinea politică la Hollywood. Deși am crezut că este un pic mai lung, directorul Dean Perisot (preluarea de la directorul original, Robert Schwentke) ține ritmul în mișcare admirabil și scenariul (Jon & Eric Hoeber) păstrează glumele care vin la fel de repede.

Atât Willis și Malkovich au însușit umorul lor , dar acestea sunt în mod constant UpStage de Parker la care acest film îi aparține într-adevăr. Valoarea de divertisment a filmului este susținută de către locații exotice, mai ales la Paris, dar o parte din acțiunea are loc în Moscova. Singurul lucru care este important este că ceea ce îi lipsește credibilitate mai mult decât face în valoare de divertisment.



Categorii: , ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Spune-ti parerea despre film